اخبار و مقالات

چین در نظر دارد صندوق های ETF خود را به روی بازارسازان غربی باز کند

چین در حال بررسی این است که به شرکت‌های غربی اجازه دهد به عنوان بازارساز در بخش صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF)  که به سرعت در حال رشد است، فعالیت کنند. طی دو سال گذشته، مقامات چینی مجوزهای بیشتری صادر کرده و توسعه بازارسازان داخلی را تشویق کرده‌اند. اما بازارسازان بین‌المللی در ارائه نقدینگی به ETFها باتجربه‌تر هستند و این اقدام باعث افزایش کارایی معاملات و کاهش هزینه‌ها خواهد شد.

البته تشدید جنگ تجاری با ایالات متحده که باعث شده چین امسال با تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی مواجه شود، می‌تواند چراغ سبز رسمی پکن برای شرکت‌های آمریکایی را به تأخیر بیندازد. با این حال، بسیاری از شرکت‌های خارجی به دلیل نگرانی از رشد کند دومین اقتصاد بزرگ جهان و افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، تعداد کارکنان خود در سرزمین اصلی چین را کاهش داده و برنامه‌های توسعه خود را محدود کرده‌اند. در سال‌های اخیر، به شرکت‌های مالی خارجی دسترسی گسترده‌تری به بخش‌های اوراق بهادار، صندوق‌ها و بیمه داخلی چین اعطا شده است.

بازارسازان ETF به عنوان تأمین‌کنندگان نقدینگی عمل می‌کنند و به طور مداوم قیمت‌های خرید و فروش سهام ETF را ارائه می‌دهند که به سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد محصولات را به طور کارآمد و با هزینه کمتر معامله کنند. بازارسازان دارای مجوز در چین از کارمزدهای پایین‌تر و محدودیت‌های کمتری در معاملات برخوردارند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *